Szi-A tagság

A Sziporka Alapítvány céljai megvalósításához egyfelől tehetséges alkotókat, másfelől anyagi támogatókat keres. A rendszeres támogatók az alapítványi tagság előnyeit is élvezhetik, amik 2017-ben:

→ félévenként egy ajándék Szi-A kiadvány;
→ Szi-A alkotói pályázatokon +1 beadható alkotás;
→ fele értékig Szi-A alkotói pályázatok nevezési díjára fordítható;
→ a Szi-A blogoldalának taglistájára feliratkozva akár saját szerzői vagy üzleti honlapra mutató link [egyedi elbírálás alapján].

A tagság a tagdíj érkeztetését követő nap 00:00 órájától 365 nap + esetleges szökőnap időszakra szól, ezen idő alatt bármikor újabb 12 hónapra megszakítás nélkül hosszabbítható meg. Hosszabbítás hiányában a tagság a lejártakor automatikusan megszűnik, a vele járó kedvezmények elévülnek.

A Szi-A éves tagdíja 2017-ben történő egyösszegű befizetés esetén havi ezer forint, tehát 12.000 Ft / év. Befizethető személyesen a székhelyen előzetes időpontegyeztetéssel vagy rendezvényeinken, programjainkon, valamint közvetlen befizetéssel vagy átutalással az OTP 11742355-21435122 számlaszámra.

A Szi-A tagdíj a Sziporka Alapítvány működési költségeinek fedezetére vonatkozó céladomány, visszatérítésére nincs lehetőség, ezért a Szi-A tagdíj befizetése vagy átutalása előtt várja meg a regisztrációját jóváhagyó visszajelzést!

Szi-A regisztráció űrlapja [klikk!]

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vizsgaidőszak